Tärkein Snapchat Ilmoittaako Snapchat toiselle käyttäjälle, jos toistat tarinan uudelleen?

Ilmoittaako Snapchat toiselle käyttäjälle, jos toistat tarinan uudelleen?



Snapchat on monipuolinen sosiaalisen median sovellus, joka keskittyy väliaikaiseen sisältöön. Sosiaalisen median tarinan alkuperäinen luoja, käyttäjät voivat ladata pieniä videoita ja jakaa niitä kaikkien ystäviensä kanssa.

Ilmoittaako Snapchat toiselle käyttäjälle, jos toistat tarinan uudelleen?

Kirjaudu mihin tahansa sosiaalisen median sovellukseen tänään, ja näet todennäköisesti tarinoita sisällöntuottajilta, ystäviltä ja muilta ihmisiltä, ​​joita seuraat verkossa. Jokainen Facebookin omistama sovellus omasta sosiaalisesta verkostostaan ​​spin-off-yhtiöihin, kuten Messenger, WhatsApp ja tietysti Instagram. Google on kokeillut lisäämällä tarinoita YouTubeen kaikista asioista, ja jopa Skypellä oli samanlainen tarinaominaisuus useita kuukausia, ennen kuin Microsoft palautti sen.

Niin monien sovellusten kanssa, joissa on tämä johdannaisideo, voi olla vaikeaa muistaa, että juuri Snapchatilla on etuoikeus saada kiitosta idean luomisesta ja popularisoinnista.

Jos olet selannut koko tarinaluettelosi Snapchatessa, huomaat todennäköisesti, että toisin kuin tavallinen Snap, sinulle näytetään uusintapainike jokaisessa tarinassa. Jos olet käyttänyt Snapchattia vuosia, tiedät, että sovellus ilmoittaa käyttäjille, kun joku toistaa valokuvan tai videon. Tekeekö Snapchat samaa tarinoille? Lue lisää saadaksesi selville.

Voitteko kertoa, jos joku toistaa tarinasi?

Vaikka näet koko luettelon tarinasi katsojista käyttämällä alla olevaa menetelmää, et todellakaan näe, kuinka monta kertaa joku on katsellut tarinasi. Tämä tarkoittaa sitä, että katsojana voit katsella ja katsella tarinaa uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja uudestaan ​​ilman, että sinun on huolehdittava siitä, että joku näkee, että olet katsellut heidän sisältöään toistuvasti.

kuinka raportoida käyttäjä ristiriidoista

Muista vain, että videon näyttäminen näytöllä muuttaa tapaasi, jolla sinua katsotaan yllä olevassa luettelossa. Näytöllä on erityinen kuvake, mutta ei tarinan toistamiseen.

Voit katsella videota niin monta kertaa kuin haluat ensimmäisen näkymän jälkeen. Nämä tarinat kestävät vain 24 tuntia, joten jos todella ihailet sisältöä, voi olla parasta lähettää viesti sisällöntuottajalle lupa kuvakaappaukseen.

Ilmoittaako Snapchat käyttäjille, jos olet nähnyt heidän tarinansa?

Kyllä, mutta ei suoraan. Jotkut sovellukset mahdollistavat ilmoitusten vastaanottamisen täydellisen mukauttamisen, mutta Snapchat ei kuulu niihin. Ilmoitukset toimivat vain yhdellä ja yhdellä tavalla, ja sinun on joko jättänyt ne päälle tai pois päältä. Pyydä kaikkia, jotka ovat yrittäneet poistaa ilmoitukset käytöstä, kun joku alkaa kirjoittaa chat-ikkunaasi - mukauttaminen avautuu Snapchatin sisällä, lievästi sanottuna.

Joten huolimatta siitä, että sovellus ilmoittaa sinulle esimerkiksi, kun joku alkaa kirjoittaa, Snapchatin valikko ilmoitusten muuttamiseksi ei sisällä mitään Tarinoista, paitsi silloin, kun ystäväsi lähettävät Tarinoita. Saatat saada ilmoituksia muistista, syntymäpäivistä tai muusta sisällöstä, mutta kun sinun tulee saada ilmoituksia siitä, kuka tarinasi on katsellut, odota puhelimesi pysyvän hiljaa. Se on valitettava puuttuva ominaisuus, jonka toivoimme lopulta esiintyvän sovelluksessa, mutta valitettavasti näyttää siltä, ​​että meillä ei ole onnea toistaiseksi.

Mutta näetkö kuka katsoi tarinasi?

Vaikka et välttämättä pysty vastaanottamaan ilmoituksia siitä, kuka on tarkastellut tarinaa, voit silti nähdä, kuka itse katsoi sen. He eivät välttämättä työnnä sinulle ilmoitusta, mutta Snapchatin avulla voit nähdä, ketkä seuraajistasi ovat ja eivät ole nähneet tarinasi. Se on todella mielenkiintoinen ajatus, jotta tämän tyyppinen verkko tuntuisi hieman mukavammalta, samalla kun tietää tarkalleen, mitä ihmiset tekevät tarinaa katsellessasi.

Vaikka et saa ilmoituksia siitä, että joku katselee tarinasi kahdesti, kuten silloin, kun joku toistaa suoran napsautuksen, saat ilmoituksen, kun joku näyttää tarinasi. Katsotaanpa, miten kaikki tämä tapahtuu.

Löydä tarinasi Snapchatin sisäpuolelta tarinanäytöltä sivun yläreunasta. Tarinan oikealla puolella on useita pieniä kuvakkeita, jotka on korostettu harmaalla. Napauta kolminkertaisen pisteviivan pystysuoraa kuvaketta näytön oikeassa reunassa. Tämä avaa tarinanäytön, josta näet kaikki yksittäiset valokuvasi tai videosi, jotka olet lisännyt tarinasi viimeisen 24 tunnin aikana, sekä tarinaan lisäämäsi kuvatekstit tunnistaaksesi mikä kuva on mikä.

Tämän ruudun oikeassa reunassa näet purppuranväriset kuvakkeet silmien muodossa ja numeron vasemmalla puolella. Nämä kuvakkeet ja numerot edustavat ihmisiä, jotka ovat katsoneet tarinasi (esimerkkikuvakaappauksessamme 45 ihmistä katseli ensimmäistä napsautusta ja 42 ihmistä toista).

Se ei kuitenkaan riitä, että tiedät vain numerot - sinun on tiedettävä niiden henkilöiden nimet, jotka tarkalleen ovat katsoneet tarinasi tai eivät. Snapchatin avulla voit tehdä sen myös. Napauta vain tarinoita sisältävää näyttöä, joka avaa taustalla toistettavan valokuvasi tai videosi (jos video on, ääni mykistetään) sekä luettelo tarinasi katsoneista nimistä.

Tämä luettelo on päinvastaisessa aikajärjestyksessä, luettelon yläosassa näkyy, kuka viimeksi katseli tarinasi, ja luettelon lopussa näkyy, kuka katseli tarinasi viimeksi. Jos joku ystävistäsi on havainnut tarinasi näytöllä, näet heidän nimensä vieressä pienen kuvakaappauskuvakkeen (kaksi nuolta ristissä toistensa kanssa).

Lopuksi voit myös tarkastella näitä tietoja tarinasi sisältä katsellessasi sitä. Napauta tarinaa nähdäksesi grafiikan. Näytön alaosassa huomaat pienen nuolen, joka osoittaa ylöspäin näytölläsi. Pyyhi tätä nuolta ylöspäin ladataksesi nimet kokonaan. Voit hylätä myös tämän näytön pyyhkäisemällä alas.

kuinka tyhjentää historiasi Instagramissa

Kolmannen osapuolen lupaukset

Jos teet nopean online-haun, on olemassa useita verkkosivustoja ja sovelluksia, jotka lupaavat näyttää kuinka monta kertaa toinen käyttäjä katsoi Snapchat-tarinasi. Kuten edellä todettiin, yritys ei tallenna eikä seuraa näitä tietoja.

Kolmannen osapuolen sovelluksissa on aina jonkin verran tietoturvan menetyksiä. Kun on kyse lupauksista, joilla ei yksinkertaisesti ole järkeä, turvallisuutesi ja yksityisyytesi uhkat kasvavat. Useimmilla ei ole hyviä arvosteluja, jotkut yrittävät saada rahaa tai yksityisiä tietoja, ja toiset voivat aiheuttaa haittaohjelmia.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Toimituksen Valinta

Korjaus: Windows 10 Sticky Notes -sovellus ei synkronoi muistiinpanoja
Korjaus: Windows 10 Sticky Notes -sovellus ei synkronoi muistiinpanoja
Tässä on ratkaisuja, joita voit kokeilla, jos synkronointiominaisuus ei toimi oikein Windows 10: n modernissa Sticky Notes -sovelluksessa.
Kuinka poistaa chat Windows 11:stä
Kuinka poistaa chat Windows 11:stä
Voit helposti sammuttaa chat-kuvakkeen Windows 11:n tehtäväpalkin asetuksista.
Napsauta osoitin oletuspainikkeeseen Windows 10: ssä
Napsauta osoitin oletuspainikkeeseen Windows 10: ssä
Katso, kuinka osoitin siirretään automaattisesti oletuspainikkeeseen Windows 10: n valintaikkunassa. Se helpottaa oletuspainikkeiden valitsemista.
Kuusi parasta Kodi-vinkkiä: Onko sinulla XMBC: tä? Kokeile ensin näitä muutoksia
Kuusi parasta Kodi-vinkkiä: Onko sinulla XMBC: tä? Kokeile ensin näitä muutoksia
Kodi on loistava suoratoistaja, mutta muutamalla muutoksella ja lisäosalla siitä voi tulla paras tapa katsella dokumentteja, TV-ohjelmia, elokuvia ja urheilua. Jos olet juuri ladannut Kodin ja haluat käyttää sitä
Samsung Galaxy J5/J5 Prime – Kuinka tyhjentää Chrome ja sovellusvälimuisti
Samsung Galaxy J5/J5 Prime – Kuinka tyhjentää Chrome ja sovellusvälimuisti
Välimuistissa olevien tietojen tarkoitus on tehdä sovelluksistasi nopeampia ja tehokkaampia. Joten miksi kukaan haluaisi poistaa sen? Puhelimesi välimuistin puhdistamiseen silloin tällöin on todella hyviä syitä.
14 parasta ilmaista sovellusta elokuvien suoratoistoon vuonna 2024
14 parasta ilmaista sovellusta elokuvien suoratoistoon vuonna 2024
Älä lähde kotoa ilman vähintään yhtä näistä elokuvasovelluksista, joiden avulla voit katsoa ilmaisia ​​suoratoistoelokuvia ja TV-ohjelmia puhelimellasi ja tabletillasi.
Mikrofonin tietosuoja-asetusten avaaminen Windows 8.1: ssä yhdellä napsautuksella
Mikrofonin tietosuoja-asetusten avaaminen Windows 8.1: ssä yhdellä napsautuksella
Mikrofonin tietosuoja-asetukset ovat osa PC-asetukset -sovellusta, jonka avulla voit muokata mikrofonin yksityisyyttä. Tässä voit estää asennettuja sovelluksia käyttämästä mikrofonia tai määrittää, mitkä sovellukset voivat käyttää sitä. Windows 8.1: n hyvä asia on, että sen avulla voit luoda pikakuvakkeen näiden avaamiseksi