Tärkein Wechat Kuinka luoda, jättää tai poistaa ryhmäkeskusteluja WeChatissa

Kuinka luoda, jättää tai poistaa ryhmäkeskusteluja WeChatissa



Sosiaalisena verkostona WeChatin ryhmädynamiikka on yhtä hyödyllinen kuin muissa verkoissa. Ryhmäkeskustelu on sovelluksen vahva ominaisuus ja yksi monista syistä käyttää sitä. Ryhmäkeskustelut kattavat kaikki mielenkiinnon kohteet, jotka olet ajatellut, ja se on ehdottomasti yksi osa verkkoa, jonka sinun on hallittava. Tämä opetusohjelma opastaa sinua luomaan, poistumaan tai poistamaan ryhmäkeskustelun WeChatissa.

Kuinka luoda, jättää tai poistaa ryhmäkeskusteluja WeChatissa

WeChatilla on jokin tapa edetä, ennen kuin ryhmäkeskustelut ovat todella käyttäjäystävällisiä. Ensinnäkin niitä voi olla hyvin vaikea löytää, ellei ryhmän QR-koodia ole jaettu jonnekin. Ryhmäkeskusteluille ei ole luotettavaa keskusvarastoa, ja päävaihtoehto on aloittaa sellainen itse tai kysyä ystäviltä, ​​ovatko he hyvien jäseniä, ja kutsua sinut, jos he ovat.

Verkossa on luetteloita ja verkkosivustoja, joissa luetellaan ryhmäkeskustelun QR-koodit, mutta ne eivät tunnu niin luotettavilta ja monet niistä ovat vanhentuneita. Oman ryhmäkeskustelun aloittaminen on luultavasti helpoin.

Luo ryhmäkeskustelu WeChatissa

Jos olet seurallinen tyyppi, oman ryhmäkeskustelun luominen on helppoa WeChat-sovelluksessa. Kyse voi olla kaikesta, mistä pidät, saat hallita liittyjiä ja voit luoda haluamasi ympäristön ryhmässä.

Tee tämä luodaksesi ryhmäkeskustelusi:

  1. Avaa WeChat-sovellus ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse alavalikosta Keskustelut ja valitse Keskustelut-ikkunan yläosasta plusmerkki.
  3. Valitse Uusi keskustelu ja lisää vähintään kaksi yhteystietoa keskusteluun.
  4. Valitse OK, kun olet valinnut kaikki lisättävät henkilöt.

Se on kaikki mitä lisätä ihmisiä ryhmäkeskusteluihin. Voit lisätä yhteystietoja vain määrityksen yhteydessä, mutta voit jakaa QR-koodin keskusteluun myöhemmin, jos haluat.

Jonkun lisääminen ryhmäkeskusteluun WeChatissa

Jos sinulla on vakiintunut ryhmäkeskustelu ja haluat lisätä jonkun, voit. Voit lisätä jonkun yhteystietoluettelostasi tai luoda QR-koodin ihmisten käyttöön. Käsittelen ne molemmat täällä.

google docs miten kuva laitetaan tekstin taakse

Lisää yhteystieto ryhmäkeskusteluun:

  1. Avaa ryhmäkeskustelu WeChatissa.
  2. Valitse ruudun oikeassa yläkulmassa oleva ihmiskuvake.
  3. Lisää uusi henkilö valitsemalla plus-kuvake.
  4. Valitse yhteystieto luettelosta ja valitse OK.

Voit valita useita prosesseja sekä henkilöitä tällä prosessilla, ja ne kaikki lisätään ryhmääsi.

Luo QR-koodi ryhmäkeskusteluun

Kun luot QR-koodin ryhmälle, voit levittää sanaa ja toivottavasti houkutella uusia käyttäjiä. Prosessi on suhteellisen yksinkertainen ja menee näin:

  1. Avaa ryhmäkeskustelu WeChatissa.
  2. Valitse ruudun oikeassa yläkulmassa oleva ihmiskuvake.
  3. Valitse Ryhmäsivun alaosasta Ryhmän QR-koodi.
  4. Valitse oikean yläkulman kolmen pisteen valikkokuvake ja valitse Tallenna puhelimeen tai Jaa sähköpostitse.

Voit jakaa QR-koodisi QR-koodin avulla muille kuin kontakteille ja toivottavasti houkutella uusia ryhmän jäseniä chattiin.

Jätä ryhmäkeskustelu WeChatissa

Jos olet osa ryhmäkeskustelua, mutta et suorita sitä, voit poistua milloin tahansa. Jos keskustelu on loppunut tai haluat kokeilla muita ryhmiä, poistuminen on yksinkertaista.

renkaan ovikellon kannen irrottaminen
  1. Avaa poistettava ryhmäkeskustelu.
  2. Valitse ruudun oikeassa yläkulmassa oleva ihmiskuvake.
  3. Valitse valikosta Poista ja poistu -vaihtoehto. Se on iso punainen painike, et voi ohittaa sitä.
  4. Vahvista valitsemalla OK.

Nyt olet poistunut ryhmästä etkä enää näe ilmoituksia heiltä. Voit liittyä uudelleen, jos sinulla on QR-koodi tai saat kutsun, joten päätös on peruutettavissa.

Poista ryhmäkeskustelu WeChatista

Jos ryhmäkeskustelusi on sujunut ja on aika siirtyä eteenpäin, voit. Et todellakaan poista ryhmäkeskusteluja, vaan jätät ne. Heti kun viimeinen henkilö lähtee, ryhmä sulkeutuu.

Voit siirtää ryhmän omistajuuden jollekin muulle, jos hän haluaa pysyä siellä.

Ryhmäkeskustelun omistajuuden siirtäminen:

  1. Avaa ryhmäkeskustelu ja valitse oikean yläkulman kolmen pisteen valikkokuvake.
  2. Valitse Hallitse ryhmää ja siirrä omistajuus.
  3. Valitse ylentämäsi henkilö ja vahvista valitsemalla OK.

Se on noin rajoitettu tietämykseni ryhmistä WeChatissa. Onko sinulla hyödyllisiä neuvoja tarjota uusille käyttäjille? Onko varoituksia tai hyödyllistä tietoa ryhmille? Kerro meille alla, jos et!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Toimituksen Valinta

Windows 10 -versio 1607 oli tuen lopussa
Windows 10 -versio 1607 oli tuen lopussa
Windows 10 -versio 1607 julkaistiin elokuussa 2016. Siitä lähtien Microsoft on julkaissut muutamia merkittäviä päivityksiä Windows 10 -alustalle, mukaan lukien Creators Update (versio 1703) ja Fall Creators Update (versio 1709). Samaan aikaan aiemmat Windows 10 -versiot ovat saaneet joukon kumulatiivisia päivityksiä, mukaan lukien tietoturvakorjauksia ja vakauden parannuksia. Pitkin
Vuoden 2024 7 parasta Android-selainta
Vuoden 2024 7 parasta Android-selainta
Erinomainen Android-selain on nopea, siinä on tietosuojaominaisuuksia ja paljon muuta. Tarkistimme useita mobiiliselaimia löytääksemme tämän parhaiden luettelon.
Korjaa kriittinen virhe Käynnistä-valikko ja Cortana eivät toimi Windows 10: ssä
Korjaa kriittinen virhe Käynnistä-valikko ja Cortana eivät toimi Windows 10: ssä
Windows 10 -päivityksen jälkeen monet käyttäjät näkevät virheilmoituksen: kriittinen virhe - Käynnistä-valikko ja Cortana eivät toimi. Näin voit korjata sen.
Delectable Designs -teema Windows 10: lle, 8: lle ja 7: lle
Delectable Designs -teema Windows 10: lle, 8: lle ja 7: lle
Delectable Designs -teemassa on 13 värikästä kuvaa työpöydän koristeluun. Tämä kaunis teemapaketti luotiin alun perin Windows 7: lle, mutta voit käyttää sitä Windows 10: ssä, Windows 7: ssä ja Windows 8: ssa. Näiden taustakuvien cupcakes, jäätelö, evästeet, munkit, kahvipannut ja mukit ovat piirustettu taiteilija Karyn Servin . Varoitus: Nämä
Ota synkronointiasetukset käyttöön tai pois käytöstä Windows 10: ssä
Ota synkronointiasetukset käyttöön tai pois käytöstä Windows 10: ssä
Windows 10 synkronoi asetuksesi kaikkien käyttämiesi laitteiden välillä. Jos et ole tyytyväinen tähän käyttäytymiseen, voit poistaa tämän käytöstä.
Mitä ovat push-ilmoitukset Facebookissa?
Mitä ovat push-ilmoitukset Facebookissa?
Push-ilmoitukset Facebookissa ovat loistava tapa pysyä ajan tasalla Facebookin tapahtumista avaamatta sovellusta. Voit käyttää niitä seuraavasti.
Mikä on OGG-tiedosto?
Mikä on OGG-tiedosto?
OGG-tiedosto on todennäköisesti Ogg Vorbis -pakattu äänitiedosto, jota käytetään äänidatan säilyttämiseen. Niitä voidaan toistaa monilla musiikkisoittimilla ja ääniohjelmistoilla. Graafinen sovellus käyttää muita OGG-tiedostoja.